fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Welkom in groep 3B!

 

Groep 3B heeft 17 leerlingen. Op de Molenwiek hebben we twee groepen 3 en in groep 3A zitten ook 17 leerlingen. 

In groep 3 leren we veel moeilijke maar leuke dingen. Het is hard werken, maar gelukkig mogen we van onze juffen ook nog wel eens even lekker spelen. 

Juf Jacqueline staat op maandag en dinsdag voor de groep en juf Sandra op donderdag en vrijdag. Ze wisselen de woensdag om en om af. 

Elke dag zijn we bezig met het leren van nieuwe letters en woordjes. Dit doen we met Veilig leren lezen Kim versie. Ook leren we rekenen nu eerst optellen en aftrekken tot 10 en later ook tot 20. Dit doen we met de methode Getal en Ruimte junior. Alle lessen krijgen we met behulp van het digibord. We leren ook iedere dag de cijfers schrijven en de schrijfletters, omdat dit nog best moeilijk is, oefenen we dit ook wel eens met scheerschuim of zand. 

We krijgen 2 keer in de week gymles van meester Bob in de sporthal en spelen ook elke dag nog even buiten.

We leren Engels met Groove me op het digibord, krijgen verkeerslessen buiten, en we knutselen elke vrijdagmiddag en leren ook op de chromebooks.

Verder zijn er gedurende het schooljaar veel leuke activiteiten zoals de pietenochtend, de maandsluitingen, sportdag, de vieringen, juffenfeest, schoolreis en nog veel meer!!!

 

Informatie groep 3 2019-2020