fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Groep 4

Welkom in groep 4! 

Groep 4 is een gezellige groep met 19 kinderen en 2 juffen. Op maandag en dinsdag staat juf Esther voor de klas en op woensdag, donderdag en vrijdag is juf Rianne er. 

In groep 4 zijn we veel bezig met de basisvakken. De tafels leren is dit jaar een belangrijk onderwerp. Bij spelling leren we 12 spellingregels en bij taal werken we thematisch aan woordenschat en grammatica. Bij lezen starten we in groep 4 met een methode die technisch lezen en begrijpend lezen met elkaar combineert. Zo leren we alvast om vragen over een tekst te beantwoorden, heel handig voor later! Bij schrijven leren we dit jaar alle hoofdletters schrijven. Naast rekenen, taal, spelling, lezen en schrijven is er ook tijd voor beweging, creativiteit en andere interesses, zoals bijvoorbeeld natuurzaken, verkeer en Engels. Tijdens de lessen leren we met elkaar samen te werken, te luisteren naar elkaar en zelf onze eigen mening te verwoorden. 

Op woensdag gaan we schoolzwemmen in het zwembad in 's-Gravendeel. Iedere week wordt er weer iets anders behandeld; bijvoorbeeld door het gat zwemmen, duiken en voor de vakanties is er altijd vrijzwemmen. Dit is natuurlijk het leukste want dan is de glijbaan ook open. Op donderdag hebben we gym. 

We hebben er alle vertrouwen in, dat we er een heel mooi schooljaar van gaan maken in groep 4! 

In de bijlage vindt u ons informatieboekje met alle bijzonderheden van groep 4. Veel leesplezier!