fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Welkom in groep 1/2 A

Welkom in de ‘Dolfijnengroep’!

We duiken samen een nieuw schooljaar in en maken er een spetterend jaar van!

Op maandag en dinsdag staat juf Jacqueline voor de klas en op woensdag, donderdag en vrijdag juf Jetta.

Alle kinderen uit onze klas knutselden zichzelf als duiker. Deze hangen gezellig op in onze klas. Hier staan ook onze verjaardagen bij, zo kunnen we allemaal zien wie er om de beurt jarig is dit jaar!

Naast dat we fijn in onze klas kunnen spelen en leren, mogen wij ook in de grote hoeken op de gang spelen. Bij regenachtig weer en op donderdag gymmen we fijn in onze eigen speelzaal.

We zijn gestart met het thema ‘weer naar school’. We leerden alle routines in onze klas, maar vooral ook elkaar kennen. Daarna verdiepen we ons spelenderwijs in allerlei kriebelbeestjes. Wat precies aansluit bij het thema van de kinderboekenweek dit jaar, namelijk: GiGaGroen!

Ook luisteren we naar en bespreken we verschillende bijbelverhalen in de klas, op dit moment de verhalen over Mozes. We oefenen veel leuke liedjes hierbij, die we aan iedereen mogen laten horen in onze scholendienst in de kerk op zondag 25 september! 

We leren zelfs al wat Engelse woorden en liedjes met Bobo.

Inmiddels hebben we ook de informatie-avond achter de rug. Fijn dat er zoveel ouders echt op school konden komen hiervoor!

Alle informatie kunt u op uw gemak nog eens nalezen via de onderstaande link:

https://portal.csgdewaard.nl/mediabeheer/2022-2023/demolenwiek/groepen/groep%201/2b/2022-09-220905.Definitieve%20Informatiebrief%20groep%201-2%202022-2023.pdf