fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

groep 1/2b giraffen-groep

Goeiemorgen vriendjes en goeiemorgen juf.......

Zo beginnen we bijna iedere schooldag in groep 1/2B.

Fijn is het dat we al zo snel elkaars namen kennen en  in de gaten hebben dat er soms iemand ontbreekt van de 16 leerlingen die we normaal gesproken in de klas hebben. Al wisselt de juf sommige namen nog wel eens om, die zal het ook nog wel leren!

We deden allerlei spelletjes waarbij we elkaar bij de naam moesten noemen, leerden samenwerken in tweetallen of kleine groepjes. Keken hoe lang iedereen is en maakten er rijtjes van; van klein naar groot of andersom.

En natuurlijk giraffen: we keken naar verschillende filmpjes over de giraf, maakten er een verjaardagskalender mee en schilderden giraffen of maakten ze naar een voorbeeld op de kralenplank. zongen er liedjes van die ook op you-tube staan.

Maakten we kennis met Bobo die ons Engelse woorden leert rondom school en zijn band zoals: clap your hands, guitar, drummer 

Na de eerste twee weken wordt ons thema Voeding en zullen wij het vooral over fruit gaan hebben.

Dan volgt het thema En toen van de kinderboekenweek en hebben we de eerste periode tot de herfstvakantie er al weer op zitten.

In de bijbelverhalen hoorden we over Mozes, hierbij leerden we het lied Klein , klein kindje

 

Hieronder is voor de ouders alle zaken die tijdens de informatie-avond aan bod geweest zijn nog eens rustig door te lezen in de informatiebrief.

2020-09-101015.informatiebrief 2020.pdf

 

het pijltje rechts om de inhoud te lezen

Welkom in onze giraffen-groep!