fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

groep 1/2b giraffen-groep

Welkom in onze groep staat te lezen op de deur van de klas

Dat het hier om de giraffengroep gaat is niet te missen door de giraffen er naast die door de kinderen zelf gemaakt zijn.

We hebben een groep van 21 kinderen met bijna evenveel jongens als meisjes. Er zullen dit schooljaar nog meer 4-jarigen in onze groep instromen.

We werkten de eerste weken over school, waarbij de nadruk lag op elkaar leren kennen, vertrouwd raken met de regels en routines binnen de groep en kennis maken met de verschillende methodes die we gebruiken.

Zoals Bobo met wie we Engelse woorden leerden, zoals: chair, table, classroom, teacher. De dieren van Kwink:  onze methode voor sociaal-emotionele omtwikkeling. En Mies en Max uit de spiegelverhalen uit de methode Kind op maandag.

Het tweede thema wat we in de groep bij de kop pakken is Kriebelbeestjes en dat heeft alles te maken met de Kinderboekenweek die GIGAGROEN heet dit jaar. Wordt er ook flink geoefend op de liedjes die we tijdens de scholendienst van 25 september zullen zingen en zijn ook de peuters van Kibeo al een keer een poosje mee komen spelen en werken.

Inmiddels hebben we ook de informatie-avond achter de rug. Fijn was het dat er zoveel ouders echt op school konden komen hiervoor!

Alle informatie kunt u op uw gemak nog eens nalezen via de onderstaande link:

 

2022-09-220905.Definitieve Informatiebrief groep 1-2 2022-2023.pdf

We hopen een gezellig schooljaar met elkaar te hebben.

juf Carola en juf Marga

 

 

het pijltje rechts om de inhoud te lezen