fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
29
augustus

Mika luidt de bel!

Op donderdag 14 september mag onze leerling Mika, uit groep 3, de bel luiden in het Prinses Maxima Centrum. Mika kreeg een aantal jaar geleden te horen dat hij Leukemie had en kwam met zijn gezin naar Nederland voor de behandeling. De bel luiden is een fantastische dag, want dit is de: ‘ik ben beter’ bel, wat betekent dat Mika zijn behandelingen afgelopen zijn, hij genezen is en dat zij weer vooruit kunnen gaan kijken. Wat een fantastisch nieuws!

Mika viert voor vrienden en familie dan ook een ‘Mika kankervrij’ feestje. Ons is ter ore gekomen dat hij hierbij aan heeft gegeven geen cadeautjes te willen, maar een bijzonder mooie wens heeft.

Zijn wens is om alle kinderen over heel de wereld te kunnen helpen met hun strijd tegen kanker. Zodat zij de zorg kunnen krijgen waar hun thuis is, om ook net als hij te kunnen genezen, maar dan in het land waar ze zelf wonen.

Hij is hiervoor een fundraise gestart, die hij zelf op de voet volgt. Hij komt de afgelopen dagen trots vertellen hoeveel geld hij al opgehaald heeft.

We zijn als school erg geraakt door dit verhaal en steunen onze leerling Mika graag in dit prachtige initiatief. Om deze reden delen we dan ook graag de link van de inzamelingsactie met u. We hopen dat hij op 14 september met een prachtig bedrag de bel kan luiden.

Bedankt namens heel het team van de Molenwiek.

Klik hier voor de fundraiser